Αποπαλετοποιητής - ανατροπέας παλετοκιβωτίων BINS

Αποπαλετοποιητής - ανατροπέας παλετοκιβωτίων BINS

Ο αποπαλετοποιητής είναι το πρώτο μηχανήμα της γραμμής και επηρρεάζει άμεσα την παραγωγή της γραμμής. Υπάρχει ένα εύρος μηχανημάτων που χρησιμοποιείται στα συσκευαστήριο ανάλογα με τις ανάγκες.

Ο αποπαλετοποιητής είναι αυτόματα ελεγχόμενος από προγραματιζόμενο ελεγκτή PLC και συνοδεύεται απο πίνακα αυτοματισμών. Η λειτουργία του βασίζεται στα φωτοκύτταρα που συνδέονται στο PLC. Οι κινήσεις του πραγματοποιούνται μέσω πνευματικού συστήματος ενώ ο έλεγχος της λειτουργίας του μπορεί να γίνει και χειροκίνητα μέσω της οθόνης που διαθέτει στο μπροστινό μέρος του πίνακα αυτοματισμών.

Ο αποπαλετοποιητής ανατροπέας παλετοκιβωτίων BINS έχει παρόμοια λειτουργία με τον αποπαλετοποιητή. O ανατροπέας κιβωτίων με αλυσίδα και κλίση λειτουργεί με χειροκίνητη τροφοδοσία κιβωτίου που καθώς διέρχονται από το σημείο της κλίσης ανατρέπεται και τα φρούτα προωθούνται στην υπόλοιπη γραμμή.Μπορεί να λειτουργήσει και σε συνδυασμό με αποπαλετοποιητή για να γίνει αυτόματη η τροφοδοσία

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων τα οποία μας αποστείλατε, και η εταιρεία μας θα επεξεργαστεί αυτά συμμορφούμενη στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, αποκλειστικά στην έκταση και για το σκοπό που εσείς ορίζετε με το αίτημά σας και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Περαιτέρω, η τήρηση αρχείου της αλληλογραφίας και των προσωπικών δεδομένων σας λαμβάνει χώρα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας, όπως αναρτάται στον ιστότοπό μας.  
Ολοκλήρωση