Σύστημα για την απόσμηση οχημάτων C001

Σύστημα για την απόσμηση οχημάτων C001

Το σύστημα για την απόσμηση και απολύμανση οχημάτων ,έχει σχεδιαστεί για  χρήση  σε  σταθμούς παροχής υπηρεσιών , χώρους  εργασίας με κλιματισμό και για το πλύσιμό οχημάτων όλων των τύπων , που με την πάροδο του χρόνου αποκτούν  μια σειρά από οσμές  και απορρίμματα  που επιβαρύνουν  τα πιλοτήρια τους.

Αυτό το σύστημα έκχυσης  του  αέρα εμπλουτισμένο με όζον  εγγυάται μια απολύμανση και εξάλειψη  των οσμών χάρη στην ισχυρή  οξειδωτική ισχύ   των μορίων του όζοντος ,υποβαθμίζοντας τις  οσμές  και   εξαφανίζοντα τες μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα  με υψηλή απόδοση.

Η συσκευή λειτουργεί σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις με μικρές ροές αέρα αρκετές για να εξαφανίσουν τις οσμές   στους χώρους  επιβατών του οχήματος.

Το σύστημα είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και για την χρήση του , είναι απαραίτητο μόνο να ακολουθηθούν  τα βήματα που επισυνάπτουμε στο παράρτημα Ι και είναι τυπωμένα στο εμπρόσθιο μέρος του συστήματος , ούτος ώστε ο χρήστης να μπορεί να το χρησιμοποιεί  χωρίς κανένα προβλήμα

 

                                                                                                   

                                                                                                     Download pdf

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων τα οποία μας αποστείλατε, και η εταιρεία μας θα επεξεργαστεί αυτά συμμορφούμενη στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, αποκλειστικά στην έκταση και για το σκοπό που εσείς ορίζετε με το αίτημά σας και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Περαιτέρω, η τήρηση αρχείου της αλληλογραφίας και των προσωπικών δεδομένων σας λαμβάνει χώρα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας, όπως αναρτάται στον ιστότοπό μας.  
Ολοκλήρωση